+31(0) 487-503754|info@garretsen-trucks.nl
DIENSTEN2020-06-19T19:50:19+00:00

DIENSTEN

Garretsen Trucks staat voor kwalitatief gebruikte trucks tegen een scherpe prijs. Daarnaast kan u gebruik maken van aanvullende services. Bij Garretsen Trucks kan u volledig ontzorgd worden voor de aankoop van een truck. Hieronder een overzicht van onze aanvullende services.

Poets service

Wij zorgen dat al onze trucks er top bij staan en direct weg gereden kan worden. Zo zijn ze volledig schoon en gepoetst, van binnen en van buiten.

Transport service

Wij werken samen met solide transporteurs die wereldwijd verschepen. Hierdoor zijn wij instaat om verscheping volledig te voorzien van deur tot deur over de weg of over de zee. Zo maken wij gebruik van vrachtvervoer op diepladers door Europa en waar nodig daar buiten. Voor transport over zee zijn de haven van Antwerpen en Rotterdam de uitvalsbasis voor internationaal en intercontinentale transport. Wij helpen u graag met het truck transport. Vraag naar de mogelijkheden en wij vinden een passende oplossing voor het transporteren van u truck.

Export documenten service

Om trucks te exporteren binnen Europa of buiten Europa is er geregeld export documentatie nodig. Om te zorgen dat export goed verloopt kunnen wij u volledig voorzien van de juiste documentatie en kentekenplaten. Hieronder een lijst met de verschillende export documentatie en kentekenplaten die we aanbieden.

Prijslijst

Dienst Prijs
Schoonmaak Gratis dit is een standaard service
Transport Op aanvraag
Standaard kentekenplaat + Groene Kaart verzekering 100,- euro
Oostenrijkse kentekenplaat 5 dagen 395,- euro
Oostenrijkse kentekenplaat 21 dagen 455,- euro
Ex-A documenten (transport buiten Europa) Gratis
EUR 1 documenten (transport buiten Europa) 145,- euro
Hoteldienst 80,- euro
Lease opties Op aanvraag
Open chat